Futuristische All-You-Can-Eat restaurant met “robotbediening”

Nu de herfst in volle gang is en de feestdagen voor de deur staan, kijken mensen in de hele stad ernaar uit om de kou te omarmen en samen met vrienden in restaurants te gaan zitten om deze winter te genieten van lekker eten.

Een seizoen om tijd door te brengen met dierbaren, de koudere maanden vormen het perfecte excuus om samen de gezelligheid op te zoeken bij restaurants om lekker te eten.

Niet op de laatste plaats het best bewaarde geheim van Cheetham Hill Sakura in Manchester, een uniek Japans restaurant met Oost-Aziatische gerechten die op innovatieve wijze worden geserveerd door robots(!).

 

Bediening door robots

Sakura’s hightech servicemodel leeft al stevig in de toekomst en ziet klanten eten bestellen op tablets en het laten serveren door robots, en wanneer het tijd is om op te ruimen, komen de robots terug om weer te helpen. Sakura werkt samen met het Chinese roboticabedrijf Podu robotics en is momenteel het enige restaurant in het noordwesten dat dit soort technologie gebruikt om te helpen bij de service van hun locatie.

Bellabot

Met het Pudu Robotics BellaBot-model, dat wordt beschreven als een premium bezorgrobot, speciaal gebouwd om de ervaring van klanten te verbeteren en degenen die in de horeca werken te helpen. Uitgerust met 3D Omnidirectionele obstakelvermijding en aanrakingsfeedback, andere interactieve elementen en een vriendelijk ontwerp, kunnen klanten de BellaBots gemakkelijk en efficiënt gebruiken en plezier hebben terwijl ze dat doen.

Voor £ 28,99 per persoon worden klanten uitgenodigd om het restaurant te bezoeken en te bestellen wat ze maar willen van het menu, en zoveel als ze kunnen eten. Bovendien doen degenen die van tevoren een tafel reserveren elke dag automatisch mee met een trekking om een ​​fles wijn bij hun maaltijd te winnen.

De robotservers bij Sakura zijn speciaal gebouwd om de ervaring van klanten te verbeteren (Afbeelding: Manchester Evening News)

Sakura is van mening dat door de inzet van deze robots er werk uit handen wordt genomen waardoor de focus nog meer gelegd kan worden op de versheid van de producten. Een belangrijke USP is namelijk dat alle maaltijden op bestelling worden bereid.

Aanbod

Het aanbod van Sakura komt echter wel overeen met de sushi&grill restaurants die wij in Nederland gewend zijn namelijk; alle soorten sushi tot Japanse tapas en teppanyaki. Van rijst- en noedelgerechten tot groenten, gefrituurde opties, salades en soepen en een scala aan desserts en cocktails.

(Afbeelding: Manchester Evening News)

Mocht je in binnenkort in de buurt van Manchester zijn en benieuwd zijn hoe zo’n futuristische service er daadwerkelijk uitziet? Neem een bezoekje en vertel ons je ervaring via info@allyoucaneatgids.nl

 

Artikel delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Redactie

Redactie

28 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud artikel

Actueel

Gerelateerde artikelen

Volg ons op facebook!
Altijd op de hoogte blijven van acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

©Copyright 2022