Hier eet je onbeperkt streetfood in Arnhem

onbeperkt streetfood in Arnhem

 

Het nieuwe jaar begint voor liefhebbers van streetfood meteen goed! Myjagi en Jones in Arnhem heeft namelijk iets nieuws: vanaf nu geniet je onbeperkt van de hele kaart voor een vaste prijs. Nu al zin in? Reserveer meteen een tafel!

 


 

 

Bij Miyagi & Jones in Arnhem kun je nu onbeperkt genieten van de gehele kaart voor een vaste prijs van 35,95 per persoon. Een echte aanrader voor de streetfood liefhebbers en ideaal voor het hele gezin. Want met een brede Asian streetfood kaart met maar liefst 65 gerechten is er voor ieder wat wils: van badass sushi’s tot Koreaanse beef.

 

 

 

 

All-you-can-eat sushi en meer

Voor iedereen vanaf 12 jaar kost een all-you-can-eat-diner 35,95 euro. Voor die prijs kun je voor 2,5 uur van al die gerechtjes smikkelen. Voor kinderen onder de twaalf jaar betaal je 2,5 keer hun leeftijd: voor een zesjarige is het all-you-can-eat diner dus 13 euro. Kinderen tot en met drie jaar oud eten zelfs voor niets!

Het all-you-can-eat-buffet heeft dezelfde gerechten als het normale diner. Je mag dus dezelfde kwaliteit verwachten van al dat lekkers. Het voordeel: je bepaalt zelf hoeveel je van iets wil en wanneer je wat eet. Ga jij voor sushi, eend of vegetarisch? Er is meer dan genoeg om van te smullen!

 

 

onbeperkt streetfood in Arnhem

 

 

Combineer met cocktails, speciaalbier of wijn

Niet alleen het menu aan gerechtjes is veelzijdig. De westerse invloeden komen juist in de drankjes terug. Van een klassieke Hertog Jan tot een kriek en Aziatische bieren tot 0,0% – je drinkt het allemaal bij Miyagi & Jones. Liever wijn of een cocktail? Ook dan zit je hier op de juiste plek!

Kies uit meerdere varianten bubbels, wit, rood of rosé of ga juist voor een prachtige cocktail. Er staan twintig cocktails en gin & tonics op de kaart. Zo begin je de avond helemaal goed!

 

 

Reserveer een tafel

Krijg je er ook zo’n trek van? Reserveer bij Miyagi & Jones in Arnhem kan via de onze gids.

 

Bron: indebuurt.nl

Artikel delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Redactie

Redactie

53 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud artikel

Actueel

Gerelateerde artikelen

Volg ons op facebook!
Altijd op de hoogte blijven van acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

©Copyright 2022