Bij deze kaasbar eet jij elke zondag onbeperkt de hele dag kaas


Is kaas ook jouw lust en jouw leven? Kun je je een leven zonder kaas niet voorstellen? Say no more! Bij Kaasbar Amsterdam kun je namelijk onbeperkt kaas eten. Onbeperkt kaas? Jazeker,  zij hebben meer dan 20 verschillende Hollandse kazen. Allemaal ambachtelijk gemaakt door de Nederlandse boer.


Kaasbar: onbeperkt kaas eten

Bij Kaasbar Amsterdam draait alles om bourgondisch genieten. Zij komen met een nieuw concept: de ‘kaastrein’. Dit is een soort lopende sushi band, maar dan met kaas. Naast deze trein kun je ook gewoon een lekker goedgevuld kaasplankje bestellen.

Deze planken zijn flink gevuld en je krijgt net zoals bij een wijnproeverij uitleg over de verschillende soorten kaas. Daarnaast vind je dadelbrood, fruit en crackers terug op de plankjes. Enorm lekker en natuurlijk bedoeld om de smaak een beetje te neutraliseren, voordat je naar een nieuwe kaassoort gaat.

Kaas met wijn

Er wordt in de Kaasbar niet alleen gefocust op het eten, maar ook op de wijn. Je kan natuurlijk niet ultiem genieten van jouw kaas-gerechtje als daar geen verrukkelijk wijntje naast staat. In Amsterdam weten ze precies welk glaasje wijn er perfect past bij het gerechtje die jij hebt uitgekozen.

Kaasfondue

Ook kun je uiteraard kaasfonduen bij Kaasbar Amsterdam. In samenwerking met De Kaaskamer hebben zij 3 heerlijke zelfgemaakte kaasfondues samengesteld. Deze krijg je geserveerd met crudité en stokbrood. De verschillende smaken bestaan uit: Zwitserse fondue, Truffel fondue en Hollandse fondue. Vooral de Truffel fondue lijkt ons magisch.

Hoe werkt het onbeperkt kaas eten precies? Elke zondag kun jij de lekkerste, gekste, meest bijzondere en smeuïgste kazen onbeperkt komen eten. Loopt het water je al in de mond? Check de website van Kaasbar Amsterdam voor alle opties!

Artikel delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Redactie

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud artikel

Actueel

Gerelateerde artikelen

Volg ons op facebook!
Altijd op de hoogte blijven van acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

©Copyright 2022