Domino’s Pizza lanceert all-you-can-eat deal Tsjechië


Domino’s Pizza, de wereldberoemde Amerikaanse pizzaketen, heeft onlangs een nieuwe onbeperkte actie gelanceerd in Brno. Bezoekers van Domino’s Pizza-restaurants kunnen nu zoveel pizza’s (en andere lekkernijen) eten als hun hartje begeert, met deals vanaf CZK 229 (ongeveer €9,50), en nog minder met studentenkorting.


 

Het aanbod bestaat uit drie “niveaus”: het basisniveau voor CZK 229 omvat alleen pizza, uit een selectie van de meest klassieke variëteiten van het restaurant. De standaardlaag voor CZK 249 voegt de mogelijkheid toe om je eigen pizza te bouwen, en bevat ook een aantal kanten. Het premium-niveau, voor CZK 299, omvat het volledige assortiment klassieke en gastronomische pizza’s van het restaurant, met een kaasachtige gevulde korstoptie, een volledige selectie bijgerechten en desserts. Voor elk niveau kunnen studenten CZK 20(€0,80) korting krijgen op vertoon van een geldige ISIC-studentenkaart.

 

De regels

Natuurlijk zijn er enkele regels van toepassing. De actie is alleen beschikbaar in de winkel en bij een minimum van twee diners. De prijs is per persoon in uw groep en kan niet worden gedeeld. Extra eten kan alleen worden besteld als de vorige bestellingen zijn voltooid – voor degenen met grotere ogen dan hun buik! – en kan bij vertrek niet worden meegenomen. Kinderen onder de 110 cm mogen echter gratis komen eten met twee betalende volwassenen.

 

Hier kunnen jongeren voor een lage prijs veel verschillende soorten pizza’s tegelijk proberen. Fotocredit: Brno Daily.

All you can eat

“We zijn erg blij om dit project te lanceren”, zegt Ivana Mészárosová van Domino’s Pizza. “Want hoewel de mensen in Tsjechië het concept van all-you-can-eat kennen, is er in feite geen dergelijke deal op de Tsjechische markt voor all-you-can-eat pizza. Ik denk dat het vooral interessant kan zijn voor jonge mensen die van pizza houden, omdat ze hier, voor een goedkope prijs, veel verschillende soorten pizza tegelijk kunnen proberen. We zouden hier graag studenten en jongeren uitnodigen, als ze een feestje willen geven of tijd willen doorbrengen met hun vrienden.”

Artikel delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Redactie

Redactie

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud artikel

Actueel

Gerelateerde artikelen

Volg ons op facebook!
Altijd op de hoogte blijven van acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

©Copyright 2022