Monster Sushi opent gloednieuw all-you-can-eat-restaurant in Zwolle: ‘Elke tafel heeft een eigen BBQ’

Monster Sushi opent gloednieuw all-you-can-eat-restaurant in Zwolle

Goed nieuws voor liefhebbers van sushi: vanaf nu kun je de monstergrote sushirollen van Monster Sushi Zwolle oppeuzelen in het gloednieuwe all-you-can-eat-sushi, grill en BBQ-restaurant. En er is meer, want in Zwolle geniet je nu ook van Japanse barbecue en een uitgebreide dessertkaart.

De naam zegt het al: bij Monster Sushi kun je terecht voor monsterlijk grote sushirollen. Ze zijn tussen de 6 en 7 centimeter groot en dat is een stukje groter dan de meeste sushigerechten. Monster Sushi opende in oktober 2021 een vestiging aan het Katwolderplein voor bestellen en afhalen, en nu kun je dus ook op locatie genieten van het menu.

Superuitgebreide menukaart en Japanse barbecue

En die menukaart is nu nog uitgebreider: van sushi, (zeewier)salade, poke bowls, rijst en ramen tot Japanse fingerfood, zoals sesame balls en spring rolls. De menukaart heeft maar liefst 130 gerechten. De tafeltjes in het restaurant zijn allemaal voorzien van een barbecue waar je zelf vlees, vis, kip en groenten op kunt grillen. Proef zoveel als je wilt, want je betaalt hier niet per uur, maar een vaste prijs per persoon. In het weekend eet je voor 35,50 euro bij Monster Sushi, doordeweeks betaal je slechts 33,50 euro (exclusief drankjes en dessert).

Must try: de dessertkaart van Monster Sushi

Alvast een tip als je gaat reserveren bij Monster Sushi: laat ruimte voor het toetje. Er staan namelijk maar liefst 16 desserts op de kaart. Voor het geval je niet kunt kiezen tussen red velvettaart, dame blanche of cheescake… Het Koreaanse dessert Bingsu is een must try! Dit is schaafijs met gecondenseerde melk en allerlei lekkere toppings. Ga jij voor de Bingsu Oreo Crunch of Bingsu Asian Style met matcha en rode bonen.

 

Bron: indebuurt.nl

Artikel delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Redactie

Redactie

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud artikel

Actueel

Gerelateerde artikelen

Volg ons op facebook!
Altijd op de hoogte blijven van acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

©Copyright 2022