Chinese man niet meer welkom bij all-you-can-eat-restaurant: hij eet te veel

De beruchte Chinese man

Een Chinese man nam all-you-can-eat wel heel letterlijk: de man at zóveel bij een restaurant in Changsha, dat het restaurant hem niet meer toelaat. Bij verschillende bezoeken, die hij livestreamde, werkte hij kilo’s voedsel naar binnen.

 

Zo at de man tijdens zijn eerste bezoek aan het Handadi Seafood BBQ Buffet 1,5 kilo varkenspoten, en wist hij bij een ander bezoek zo’n vier kilo garnalen weg te werken.

De streamer noemt het verbod ‘discriminatie’. “Ik kan veel eten, is dat verkeerd?”, zegt hij tegen Hunan TV. “Ik verspil niks”.

‘Hij leegt de hele schaal’

Maar de eigenaar van het restaurant zegt dat elk bezoek van de man hem honderden yuan kost, omgerekend tientallen euro’s. “Hij kan 20 of 30 flesjes sojamelk drinken. Als hij varkenspoten eet, leegt hij de hele schaal. En hij gebruikt een dienblad om zoveel mogelijk garnalen mee te nemen. De meeste mensen gebruiken een tang om er een paar te pakken.”

Niet alleen deze hongerige man is nu niet meer welkom in het restaurant, alle mensen die livestreamen mogen voortaan niet meer naar binnen. Er zijn namelijk meer mensen in China die filmen hoe zij grote hoeveelheden voedsel eten. De Chinese overheid overweegt een verbod op zulke video’s, om voedselverspilling tegen te gaan.

Bron: RTL Nieuws

Artikel delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Redactie

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud artikel

Actueel

Gerelateerde artikelen

Volg ons op facebook!
Altijd op de hoogte blijven van acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

©Copyright 2022