restaurant chouchou den haag

Welkom bij Restaurant ChouChou Den Haag 

Over Ons

Een bruisende en levendige atmosfeer, een Instagrammable interieur en een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten van over de hele wereld – restaurant ChouChou staat garant voor een middag of avond om nooit te vergeten. Want daar aan de boulevard in Scheveningen gebeurt het. Wij laten je kennis maken met een hele nieuwe manier van uit eten gaan: grenzeloos genieten. Voor een betaalbare en vaste prijs bestel je de gehele avond westerse en Aziatische gerechten met het Grenzeloos Genieten menu. Zoveel je maar wilt. Of wil je juist even lunchen met een wereldse klassieker van de à la carte kaart voordat je het strand op gaat? Zorg jij voor goed gezelschap, dan zorgen wij voor de rest.

restaurant chouchou den haag

Prijzen restaurant ChouChou Den Haag

 
restaurant chouchou den haag
restaurant chouchou den haag

Advertentie


Reserveren

Direct reserveren? Vul het reserveringsformulier, uw reservering wordt zsm. bevestigd.
CSS
CSS
Lees verder
We waren hier met een groep van 12 man en hebben hier heerlijk gegeten. Het interieur was erg mooi, waardoor de ambiance van het restaurant ook super was. Het eten was erg lekker. Enigste minpunt die ik heb is dat je maar om de 15 minuten één gerecht kan bestellen, maar je kan er wel de hele avond zitten aangezien er geen tijdslimiet is. Verder waren de cocktails ook lekker en mooi gepresenteerd. Hun cheesecake is echt een aanrader!
Arvind R.
Arvind R.
Lees verder
Één van de beste restaurants van Scheveningen! De sfeer is heerlijk, maar het eten is nog beter. Het menu is uniek waarbij de keuken van verschillende landen worden gecombineerd. Het is een all-you-can-eat concept waarbij je met een iPad bestellingen doet. Je mag om het kwartier een beelstelling plaatsen. Dit is een slim concept zodat je altijd ruimte hebt voor een nieuw gerecht. Op deze manier verhoogt ChouChou jouw eetervaring. Aanraders zijn het vispannetje, de risotto en de pesto pasta. Voor vegetariërs en veganisten is de miso aubergine een aanrader. Als toetje is de White Chocolate cheescake geweldig (zie de laatste foto). Vegetarische menuopties: Risotto is vegetarisch, voor pescatariers is er ook veel vis.
P vd assem
P vd assem
Lees verder
Wat was het weer gezellig zo een avond in Chu chu aan de nieuwe boulevard boven die geweldige parkeer garage ! CHU CHU heeft een avond vullend concept met kleine gerechten dat erg geschikt is voor een romantische eerste date of een familie diner waar veel te praten is daar laat je je telefoon in je tas en geniet van elk gerecht.ik geniet ook van de huiselijke professionele bediening die alert reageert op de order s die om de aangegeven tijd onbeperkt via de speciale iPad op tafel te bestellen zijn .eerst was ik echt sceptisch maar dit systeem is zo goed en eigen tijds en doet ook oudere gasten genieten . De foto’s van de gerechten komen volgende keer maar doen niet onder voor de foto’s op de iPad en ze smaken een voor een heerlijk . Het binnen restaurant is veelzijdig in gericht en geschikt voor zomer en winter wat voor een boulevard zaak in Scheveningen bijzonder is . CHU CHU moet je een keer geweest zijn maar het is nu zo gewild dat reserveren gewenst is CHU CHU een aanwinst voor de Noordboulevard in Scheveningen O ja vergeet die cocktails niet te bestellen die zijn gggooooeeeddd !
Leroy Meijer
Leroy Meijer
Lees verder
Hier gisteren met een grote groep van 11 man mogen eten. Wat een ontzettend mooi en gaaf ingericht restaurant om mee te beginnen. De inrichting is echt top en draagt bij aan een mooie beleving. Het all-you-can-eat concept werd ons vriendelijk uitgelegd en daarna hebben we lekker genoten van de nodige gerechten. Verrassende sushi combinaties, lekkere pasta, lekkere salades en nog veel meer. De side-dishes zijn onbeperkt bij te bestellen en dat is echt op! De gerechten lieten voor de volle zaak die het was en onze groepsgrootte niet lang op zich wachten. Ze waren goed van smaak en werden waar nodig warm geserveerd door een top bediening! Complimenten naar ChouChou voor de opzet, beleving en het lekkere eten. Wij komen hier zeker terug!
Previous
Next
Advertentie

Restaurant ChouChou Den Haag

Openingstijden

©Copyright 2023

Uw reserveringsaanvraag is verstuurd

Houd uw mailbox in de gaten