Parkstad plaza Kerkrade

Welkom bij Parkstad Plaza Kerkrade

 

Grenzenloos genieten

Ga mee op culinair avontuur!


Kies voor 2 of 3 uur onbeperkt dineren en ontdek onze verschillende wereldkeukens inclusief non-alcoholische dranken bij werelds restaurant Parkstad Plaza.
Neem een kijkje in onze keuken:

Parkstad plaza kerkrade

Altijd pret voor de kids

Met een reuze apenkooi, bioscoop, kleurtafels, speelterrein en peuterhoek is er uren speelplezier voor elk kind. In onze kinderkeuken zijn de kids de chefs van de dag en bakken ze onder begeleiding de lekkerste koekjes voor thuis. Ons animatieteam zorgt voor een onvergetelijk avontuur!

Parkstad plaza kerkrade

Altijd pret voor de kids

Kinderen houden van eten. Net zoveel als ze van spelen houden. Bij Parkstad Plaza kunnen ze van beide genieten, terwijl de ouderen rustig zitten te eten, vermaken de kids zich uren in ons speelparadijs. Veiligheid staat natuurlijk voorop! Om ook tijdens het diner een oogje in het zeil te houden, hebben wij een nieuw camerasysteem. Via een speciale app kan er ingelogd worden op de camera’s in Fun Plaza die de kleintjes constant in de gaten houden.

Prijzen Parkstad Plaza Kerkrade

 

Advertentie


Reserveren

 Vul het reserveringsformulier of reserveer telefonisch via de belbutton.
Danny frissen
Danny frissen
Lees verder
Eerste keer hier vanavond gegeten! De naam wereldrestaurant mag je dit zeker noemen. Super veel keuze, van allerhande eilanden met verschillende gerechten. Ook nagerechten, ijs, milkshakes enz allemaal aanwezig. De prijs is heel netjes voor een plaats met zoveel keuze. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Allemaal verse producten en een schone omgeving. Echt een aanrader.
Vince-Neill Catteeuw
Vince-Neill Catteeuw
Lees verder
Lekker eten! Mooie en grote zaak met veel keuze voor iedereen! Het personeel is vriendelijk en de prijzen zijn prima voor wat je krijgt!
Jenne LNTM
Jenne LNTM
Lees verder
Hele grote zaak. Veel personeel aanwezig. Een robot die de afwas wegbrengt. Het eten is heel lekker, heel veel aanbod van verschillende wereldkeukens. Tepenaki en wij ook aan te raden. Alles lekker vers. Drank is ook a volonte, het aanbod is fenomenaal. Enkel alcohol is bijbetalen. Hier komen we terug!
Berto P.
Berto P.
Lees verder
Enorm veel keuze, mega groot binnen. Ook al is er veel volk moet je praktisch nergens aanschuiven. Kom zeker nog eens terug.
Previous
Next
Advertentie

Parkstad Plaza Kerkrade

Openingstijden

©Copyright 2022

Uw reserveringsaanvraag is verstuurd

Houd uw mailbox in de gaten