Welkom bij Florya Amsterdam

 

Florya Restaurant & Café

Florya Restaurant & Café bevindt zich in het gezellige Bos en Lommer in Amsterdam. Met zijn stijlvolle en elegante inrichting en adembenemend uitzicht is Florya Restaurant topkandidaat om ieders nieuwe favoriet te worden.

Onbeperkt Ontbijtbuffet

U kunt bij Florya Amsterdam dagelijks terecht voor het ontbijtbuffet. Het ontbijtbuffet is dagelijks geopend van 8:00 tot 14:00 en z0ndags van 8:00 tot 15:00. U kunt dan voor 14 euro maximaal 2 uur lang onbeperkt genieten van alle gerechten.

florya amsterdam

Advertentie


Reserveren bij Florya Amsterdam

Direct reserveren? Vul het reserveringsformulier in en uw reservering wordt zsm bevestigd.

Wat gasten zeggen over Florya Amsterdam

S. I.
S. I.
Lees verder
florya is een Turks restaurant in Amsterdam. Parkeren kan voor de deur, betaald, als je geluk hebt. Maar anders vind je in de buurt redelijk makkelijk een parkeerplek. Het eten is lekker, ze blijven alles netjes bijvullen en er is een ruime keuze aan kaas, fruit, beleg, warme gerechten etc. En daarbij mag je net zoveel thee drinken als je wil. Wij waren er op een zonnige dag dus we zaten buiten aan het water, dat was gezellig. Ik vind het een aanrader als je een keer gezellig en uitgebreid wil ontbijten. Ik zou de kids thuis laten 😅
Jasemin
Jasemin
Lees verder
Een leuk restaurant op een mooie plek. Ik eet hier altijd goed, zowel voor- als hoofdgerechten smaken lekker. Ze hebben ook lekkere taartjes en mocktails. Je kan er heerlijk eten, maar ook even relaxen, genoeg keuze!
Aram Bidrosyan
Aram Bidrosyan
Lees verder
Locatie top, Je kan voor de deur parkeren heel fijn, modern schoon netjes, personeel heel aardig, linzensoep was heel lekker, lamskotletten kan beter, prijs normaal.
Mr Don
Mr Don
Lees verder
De eerste keer dat hij het Turkse restaurant Florya probeerde, was de ontvangst goed, de service was goed, het eten was geweldig en de drankjes evenals de waterleidingensectie, een speciale sectie met een geweldige service. Bedankt personeel voor de goede ontvangst
Previous
Next
Advertentie

Florya Amsterdam

Openingstijden

©Copyright 2022

Uw reserveringsaanvraag is verstuurd

Houd uw mailbox in de gaten